2009. február 19., csütörtök

Álom - folytatás
Történetem, több mint álom. Elmúlt már 10 éve is annak, hogy üzenetet kaptam. Hogy megértse az Olvasó egy kis kitérő.

Mindig zavart az a szóhasználat, hogy „Madonna”, a Szűz Anyával kapcsolatban. Mi gyermekkorban soha nem használtuk ezt a szót. A Szűz Anya, az Szűz Anya vagy Szűz Mária. Az álom különös volt abban az időben, mert már több tanfolyamot is elvégeztem az ezotéria terén. Ma már nem használom ezt a szót.

Tanultam itt is ott is, de tiszta képet nem láttam sehol, mivel az oktatók is homályban voltak. Az oktatók és a gyógyítók Mesternek tartották és tarják magukat, de milyen jogon?! Mert ezen a téren csak egy Mester volt, van és lesz , Jézus Urunk. Mint ahogyan csak Atya is egy van. Isten Atyánk. A többi mind oktató vagy tanító vagy pap.

Senki nem taníthat aki nem tanult vagy nem kapott tudást. Voltak a tanfolyamokon olyan tanulók is akik többet tudtak az oktatóknál, én hozzájuk társultam legtöbbször és sokat tanultam tőlük. Mindig is elfogadtam a tőlem tanultabbak tanácsait. Nagy okosok sokan vannak. Az egy dolog.

15 év után megtaláltam a helyem a Táltos – Kovács Magyar András – iskolájában, ahol 5 éve folyamatosan tanulok. Most már tisztán látok, lassan kezd kibontakozni mi végre születtünk a világra, miért halunk meg. Tudom mi az élet értelme, hogyan s miért keletkezett a Világ.

Miért a hatalmi harcok?

Az elvont fogalmak a tudomány, a misztikum, az élet rejtelmei kezdenek kikristályosodni. Kis hazánkban már annyi engedély van kiadva gyorstalpalókon részt vett tanulóknak, hogy lassan több lesz az oktató mint a tanuló. Vannak kik próbálkoznak mágiákkal is, csakhogy az elemekkel és a szellemekkel nem szabad. Sokan támadják a Táltost, de ő átadja tudását tanítványainak és segíti figyelemmel kíséri őket útjukon.

Mindig homály fedte előttem a vallást. Ma már különbséget tudok tenni vallás és Isten – tudat között. Ha jó volt 2000 évig, minek változtatni. De ez sem igaz. 1500 éve vallásosak az emberek, az inkvizíció, a keresztes háború máglyára dobta, megkínozta a Fény hordozóit, tanítóit, köztük a Táltosokat mind a mai napig.

A szellemvilággal kapcsolatba kerültem és mindig segítenek.

A 10 évvel ezelőtti látomásos álom-üzenet. Ez az álom gyakran visszatért, de nem tudtam, hogy fogjak hozzá. Nem bíztam eléggé magamban . Hisz szegény család 7. gyermekeként jöttem e világra, s miért éppen nekem jelent meg Szűz Anya, s miért engem kért meg. Mivel tisztában vagyok az üzenet értelmével , teljesíteni akarom Szűz Anya kérését.

Azon az estén lefekvés után furcsa érzések keringtek bennem, könnyűnek éreztem magam testemben lelkemben. Mélyen aludtam s egyszer csak megjelent Szűz Anya., teljes élet nagyságban. Mosolygott rám. Csak bámultam a jelenséget. Nagyon fiatal volt, nagyon szép és tiszta fehérben.

Megszólalt, szép tiszta nyugodt hangon. Magyarul. Miközben irok, behunyom szemem, s újra látom a jelenést. Csorog szememből a könnyem végig az arcomon. Megint csodálatos érzés kerít hatalmába. Kétszer is megkértem, - egyszer a gyertya fényében , egyszer behunyt szemmel láttam - , hogy sugallja újra üzenetét.

„Írj a Pápának levelet, adják vissza a könnyező Madonnát a magyar népnek. Isten anya a magyaroké. Egyedül a Pápának van hatalma visszaadni. Magyarországon sokkal több ember meggyógyulna az eredeti Madonna által, mint Bécsben. „

Ekkor eltűnt a Szűz Anya. Békésen aludtam tovább azon a 10 évvel ezelőtti éjjelen mint ahogy most az írás után.

Reggel mikor kipihenten felébredtem mindenre választ kaptam. Erre lehet mondani, hogy minden megvilágosodott előttem. Igen a Madonna, nem a Szűz Anya. A könnyező Madonna, Isten Anyánk aki szintén a világ legszebb leggyönyörűbb nője volt földi életében.

Minden embernek ajánlom vegye meg a Szellemcsaládjaink életéről szóló könyvet, melyben le van írva életük, történeteik. Címe: „A képzeletet csak a valóság múlja felül”. Büszkének kellene lennie a magyar népnek, hogy oly sok csodatévő gyógyító Szentünk volt s van. Szellemiségük örökké él, amíg magyar ember él a földön. Ma is gyógyítanak, még mindig vannak csodák, melyről magam is meggyőződtem.

Vissza térve Szűz Anyára. 2008.karácsony táján egy este imádkozás közben megjelent egy fényalak és sugallta hogy a Szűz Anya kérését tudassam az emberekkel. Most írás közben odamentem a jelenség helyére kinyújtottam kezem. Csodálatos érzés amit éreztem a tenyeremben a testemben. Ritkán éreztem ilyet, csak zarándok utakon, Szentjeink szent helyén.

Mert ahol Szűz Anya megjelent, ott örök időre megmarad az ereje. Most megértettem miért nincsenek már nálam rossz szellemek.

Köszönöm neked Szűz Anyácska hogy itt vagy velem, s addig nem halok meg, míg nem teljesül a kérésed.

Pásztó, 2009. február 12. Palóc Ica

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése