2009. július 3., péntek

Önismeret művészei, vers- és novellapályázat


Cím:

Önismeret művészei, vers- és novellapályázat

Kiíró:

Univerzum Művészei Csoport

Határidő:

2009.09.15

Érvényes:

2009.09.15

Tárgymutató:

vers- és novellaírás, önismeret

Pályázhat:

minden Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr tollforgató

Önismeret művészei - pályázat

"Az önismeret művészei" - vers- és novellapályázat önismereti élmények alapján.
Az Univerzum Művészei Csoport nyílt vers- és novellapályázatot hirdet "Az önismeret művészei" címmel.
A pályázaton részt vehet minden Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr tollforgató. Nevezési díj nincs.
A pályázat témája az önismeret, ahogyan hallottunk róla, ahogyan meggyőződtünk róla, ahogyan mesélünk róla.
A szerzőktől azt várjuk, hogy írásaikban olyan élethelyzeteket mutassanak be, amelyekben az önismereti tapasztalatok jelentőségét ábrázolják. Kérjük, hogy a szerzők irodalmi eszközökkel illusztrálják a folyamatot, amelyen keresztül önismeretük növekedett, és az Univerzumhoz való viszonyulásuk eredményesen fejlődött.
Pályázni alkotónként legfeljebb 2 művel lehet, amelyek terjedelme egyenként nem haladhatja meg a 7000-7500 karakteres hosszúságot 12-es betűmérettel, másfeles sorközzel. szóközökkel együtt. (Ez nagyjából egyenként négy A4-es oldalnak felel meg.)
Kérünk minden pályázót, hogy egy aláírásával hitelesített nyilatkozatot küldjön részünkre postai úton, miszerint az általa beküldött írás a saját szellemi terméke, és hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez az Univerzum Művészei Csoport által kiadott antológiában.
A nyilatkozatnak tartalmaznia kell továbbá a szerző személyi igazolványának számát, pontos lakcímét, teljes valódi nevét - és esetlegesen ettől eltérő írói nevét, amin megjelenni kíván -, valamint a pályázatra nevezett mű címét.
A novellákat e-mailben (csatolt fájlként) várjuk az univerzummuveszei@gmail.com címen. A beérkezett alkotásokról visszaigazolást adunk, és egyúttal a nyilatkozatok elküldéséhez szükséges postai címet is közöljük.
A beérkezett alkotásokat szakértő zsűri bírálja el.
A legjobbnak ítélt 50 pályamunkát egy antológiában jelentetjük meg, szerzőiket pedig a nyilvánosság minél szélesebb körével megismertetjük.

A pályázatok beérkezési határideje 2009. szeptember 15.

A kísérő nyilatkozatokat legkésőbb 2009. szeptember 20-ig kérjük postára adni.

A pályázat eredményhirdetése 2009. december 15.

A pályázattal kapcsolatos részletes információk a http://www.impromuhely.hu oldal pályázat menüpontjában találhatók meg, kérdéseikre az univerzummuveszei@gmail.com címen válaszolunk. Ez az e-mailcím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése